Politika

Deutsch Tamás: nekünk Brüsszelben is Magyarország az első

Deutsch Tamás: nekünk Brüsszelben is Magyarország az első

2024. május 9., csütörtök
Deutsch Tamás: nekünk Brüsszelben is Magyarország az első

Nagyon világos az a hitvallás, aminek jegyében valamennyi fideszes és kereszténydemokrata európai parlamenti képviselő végzi a munkáját az Európai Parlamentben, nekünk Brüsszelben is Magyarország az első - mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője csütörtökön a Heves vármegyei Hatvanban.

 

Mi arra esküdtünk föl, hogy a polgároktól kapott bizalommal élve a magyar nemzeti érdeket képviseljük az európai döntéshozatalban, nagyon határozottan, következetesen. Ha kell, a küzdelmet, a harcot is vállalva folytattuk az európai parlamenti képviselői munkánkat - tette hozzá.

Mint mondta, június 9-én ötödik alkalommal dönthetünk arról, kik képviseljék Magyarországot az Európai Parlamentben. Emlékeztetett, hogy az eddigi négy európai parlamenti választáson a Fidesz-KDNP listája kapta a legtöbb szavazatot.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott: sokszor mondjuk el, de nem lehet elégszer elmondani, soha nem volt még akkora tétje az EP-választásoknak, mint 2024-ben. Szavai szerint Európa sorsfordító időket él, az a legfontosabb kérdés, hogy tovább sodródik-e Európa a háború irányába, vagy a békepárti álláspont lesz az uralkodó.

Június 9-én az a tét, hogy a Fidesz-KDNP kellő erővel tudja-e képviselni a magyar polgárok békepárti akaratát - vélekedett Deutsch Tamás, mondván, "Magyarországon a helyzet világos és egyértelmű, egyedül a Fidesz és a KDNP képvisel békepárti álláspontot, a teljes magyar ellenzék, a teljes dollárbaloldal egyre durvább háborúpárti álláspontot képvisel".

A képviselő mindenkit arra kért, menjen el szavazni, mert ha álláspontjuk nem kerül többségbe, "Európa súlyos háborús konfliktusba sodródhat".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.